Icon/bestowner/petite medaille Created with Sketch. Icon/bestowner/grande medaille Created with Sketch.

¿Quién soy?

angela no ha dejado descripción.

No recibió nunguna opinión.

Nota promedio:
5/5

Agosto 2019

Una molt bona experiència amb l'autocaravana, i també amb el seu propietari, l'Antonio, disposat a ajudar sempre. Es nota que ha estat usuari i li agrada cuidar els detalls.

L'únic però ha estat amb la taula d'exterior. Per a 4 persones era una mica justeta, i en el nostre cas, que som 5, sempre algú es quedava fora. Però això no ha estat impediment per gaudir completament de tots els àpats.  

Moltes gràcies Antonio per facilitar-nos una gran setmana de vacances!!!

 

Una muy buena experiencia la autocaravana, y también con su propietario Antonio, dispuesto a ayudar siempre. Se nota que ha sido usuario y que le gusta cuidar los detalles.

El único pero ha estado con la mesa de exterior. Para 4 personas era un poco justa, y en nuestro caso, que somos 5, siempre alguien quedava fuera. Pero eso no ha sido impedimento para disfrutar de todas las comidas.

Muchas gracias Antonio por facilitarnos una gran semana de vacaciones.


Julio 2018

Ha estat una gran experiència!!!

El vehicle, fantàstic. T'acabes fent a l'espai i domines tots els racons. Tot molt ben pensat i amb detalls sorprenents. I amb el bon suport del seu propietari, l'Israel, sempre disposat a donar un cop de ma i resoldre aquell dubte de primerencs. Les seves explicacions, completes i entenedores, ajuden a familiaritzar-te fàcilment amb el nou mon que se t'obre quan puges als seients de l'autocaravana per primera vegada.

Hem estat per la Costa Vermella i la Camarga i hem pogut muntar les vacances al gust de tota la familia i triar sobre la marxa on aturar-nos. Portar la casa posada dóna molta llibertat. Una bona opció per a properes vacances.

L'únic però de tot plegat és no poder recòrrer Catalunya igual que hem estat per França... aquí costa força trobar àrees per a caravanes i auotocaravanes. A partir d'ara estarem més atents per tenir-les controlades.